Conca Connectada

Portal de classificats d’ofertes i demandes de productes i serveis de la Conca d’Òdena per promoure l’economia i l’ocupació del territori.

Publicar anunci

d’oferta o demanda

Intarex ara és Oreka IT, digitalització de processos de gestió empresarial i entorns productius

 Informàtica / Telecos / Internet

L’equip de Intarex i la seva cartera de clients s’incorpora al grup basc Oreka IT, una consultora de serveis informàtics especialista en tecnologia SAP, que ofereix solucions de negoci transversals per a diferents àmbits empresarials, enfocada al mateix tipus de client d’Intarex i també a clients de gran compte, aportant major versatilitat de solucions, una major fluïdesa en la gestió de recursos i una millora en la qualitat dels serveis.

La consultora basca és una empresa especialitzada en la digitalització de processos de gestió empresarial i entorns productius, brindant solucions d’avantguarda, com ERP, CRM i MES, així com altres eines de digitalització, adaptades tant per a empreses grans com per a petites i mitjanes (pimes) de qualsevol sector.

Amb un tracte pròxim amb el client, oferim serveis de qualitat, però cuidant el tracte personal i eficaç, acompanyant al client en tot el procés d’implantació i evolució de les solucions de digitalització implementades.

  • Listing ID: 1097
  • Tipus d'anunci: Ofertes
  • Domicili: Servei a domicili disponible
Detalls de contacte

Avda. Barcelona, 152-154Igualada,08700 Mostrar telèfon ***** https://orekait.com/

Contact listing owner