Conca Connectada

Portal de classificats d’ofertes i demandes de productes i serveis de la Conca d’Òdena per promoure l’economia i l’ocupació del territori.

Publicar anunci

d’oferta o demanda

Vera, l'operador de veritat. Oferim solucions de connexió a Internet a través de fibra òptica pròpia, telefonia mòbil, fixa, i serveis d’energia 100% verda

 Informàtica / Telecos / Internet

Vera és l’operador de veritat, una companyia de telecomunicacions que neix amb l’objectiu d’impulsar Catalunya i la seva gent a través de la transformació digital.

Som l’alternativa propera, honesta i catalana als grans operadors, formada per persones reals que t’escoltem i t’atenem per oferir-te solucions àgils i eficients. Amb més de 50.000 clients i 4.000 km de fibra òptica pròpia desplegada, continuem picant pedra per arribar als indrets més remots del territori.

Oferim solucions de connexió a Internet a través de fibra òptica pròpia, telefonia mòbil, fixa, i serveis d’energia 100% verda (tant per comercialitzadora com per autoconsum) a tot Catalunya. Treballem amb la voluntat de ser absolutament transparents, i posant sempre al client al centre del negoci.

Tel. 900 899 199

somvera.cat

  • Listing ID: 1191
  • Tipus d'anunci: Ofertes
  • Domicili: Servei a domicili disponible
Detalls de contacte

Carrer de Santa Caterina, 32Igualada,08700 Mostrar telèfon ***** https://www.somvera.cat/

Contact listing owner