Conca Connectada

NECESSITATS EMPRESARIALS DURANT EL CONFINAMENT PER COVID-19

Portal destinat a la publicació d’ofertes i especialment DEMANDES de productes i serveis dins de la Conca d’Òdena amb la finalitat de promoure l’economia i l’ocupació del territori.

Publicar anunci

d’oferta o demanda

Gestionar anuncis

Cercar

Servei a domicili Alimentació i begudes

 Alimentació / Publicat fa 2 mesos

B-Grup som una empresa especialista en la distribució d’articles destinats principalment a l’hostaleria i restauració, des de 1968. Davant els moments difícils que viu el nostre país, volem posar tota la nostra infraestructura logística al servei dels particulars, per tal de contribuir d’aquesta manera a la necessitat de quedar-se a casa per fer front al Covid19.

A B-GRUP, dins la nostra vocació de servei, seguim treballant per poder garantir el subministrament a tots els clients que ho requereixin  (residències d’avis, col·lectivitats socials, càterings, hospitals, botigues alimentació, hostaleria (take away o delivery) etc). Així mateix, dins d’aquesta vocació de servei, fem un pas més enllà oferint ara també el servei a domicili del nostre catàleg de productes a particulars.

El nostre catàleg de productes es divideix en 6 principals branques: alimentació, neteja, vins i caves, licors, neteja, productes de fred i congelat.

Hem marcat un protocol d’entrega de comandes a particulars que recull totes les mesures de seguretat i higiene i que dóna compliment a totes les garanties sanitàries establertes. El protocol que hem establert, entre altres coses, estableix:

  • No es permet pagaments en efectiu (només pagament targeta de crèdit o dèbit, via app o web).
  • El servei d’entrega de la comada es farà a peu de carrer a l’entrada del domicili
  • No es podrà comprar cap producte el format del qual sigui envàs retornable, ni es recolliran envasos dels mateixos.

Davant qualsevol dubte, podeu enviar un email a particular@bgrup.es

Us deixem a continuació un recull de productes que creiem que poden ser del vostre interès general i us poden servir per fer una primera comanda. Moltes gràcies a tots i totes.

Les comandes es poden fer via web a www.bgrup.cat o mitjançant APP a adroid i a ios

  • Tipus d'anunci : Oferta
  • Domicili : Servei a domicili disponible
Dades de contacte

C/Paletes S/N (B-Grup)Vilanova del Camí,08788 Mostra el número de telèfon ***** http://www.bgrup.es

Contactar anunciant