Conca Connectada

NECESSITATS EMPRESARIALS DURANT EL CONFINAMENT PER COVID-19

Portal destinat a la publicació d’ofertes i especialment DEMANDES de productes i serveis dins de la Conca d’Òdena amb la finalitat de promoure l’economia i l’ocupació del territori.

Publicar anunci

d’oferta o demanda

Gestionar anuncis

Cercar

ESQUIUS Xarcuteria

 Alimentació / Publicat fa 1 mes

ESQUIUS Carnisseria i Xarcuteria som una empresa creada l’any 1961 i que, després de 2 generacions familiars, seguim compartint la nostra passió per la carn i la gastronomia. Tanmateix, seguim enfocant la nostra professió a trobar els millors productes relacionats amb la Xarcuteria, la Carnisseria i l’Aviram.

Llonganisses i botifarres de diferents especialitats, una àmplia selecció d’hamburgueses, i una gran varietat de preparats càrnics i cuinats són alguns dels productes que, a dia d’avui, resten a la disposició dels nostres clients. Tot i això, cal esmentar que els nostres canelons artesans (de rostit, bolets, ànec amb foie, gall d’indi i espinacs) són el nostre producte estrella.

Centrem la nostra professió a donar especial importància al fet d’oferir un producte fresc, de qualitat i proximitat, innovador i, per sobre de tot, d’elaboració pròpia.

La constant visió del futur i la capacitat d’adaptar-nos a les necessitats dels clients ens han permès dur a terme una formació específica i continuada com a posseïdors de la Carta d’Artesania Alimentària, així com també del diploma de Mestre Artesà Alimentari.

El nostre repte es basa en facilitar els àpats, la vida i el temps lliure dels apreciats consumidors.

A dia d’avui oferim Servei a domicili.

  • Tipus d'anunci : Oferta
  • Domicili : Servei a domicili disponible
  • Venda anticipada : Comprar ara, fruir desprès
Dades de contacte

Mercat de la Masuca d'Igualada: C/Virtut, 15 (Botiga nº 124)Igualada,08700 Mostra el número de telèfon ***** https://lamasuca.cat

Contactar anunciant