Conca Connectada

NECESSITATS EMPRESARIALS DURANT EL CONFINAMENT PER COVID-19

Portal destinat a la publicació d’ofertes i especialment DEMANDES de productes i serveis dins de la Conca d’Òdena amb la finalitat de promoure l’economia i l’ocupació del territori.

Publicar anunci

d’oferta o demanda

Gestionar anuncis

Cercar

DrConsulta by Conovoc - Servei consultes i orientació a Metges col.legiats a Espanya. (Exclusivitat a Catalunya)

NOU 

 Assessorament i Serveis professionals / Publicat fa 2 dies

Conovoc Innovación s’uneix contra la crisis #covid-19 per això tenim condiciones especials i període totalment gratuït per el servei DrConsulta by Conovoc. 

Volem potenciar el benestar i la tranquil·litat dels treballadors, ja que podràn, entre altres consultes generals, consultar sobre símptomes i orientació sobre el #covid-19.

Per més informació, contacteu a info@conovoc.com o entra a la nostra web. www.conovoc.com

“Un servei per empreses, administradors de finques, que es preocupen per el benestar laboral del seus treballadors, per diferents col.lectius, associacions, comunitats de veïns,… on els treballadors o qualsevol persona adherida a aquest servei, podrà tenir resposta a consultes relacionades amb varis aspectes de la salut, directament amb METGES col·legiats, amb experiència en medicina convencional com medicina online amb qualitat, sense necessitat de esperes, ni registrar-se a cap a plataformes ni App.”

Demani més informació i li detallarem tot el servei, sense cap tipus de compromís.

  • Tipus d'anunci : Oferta
Dades de contacte

Vilanova del Camí,08788 ***** http://www.conovoc.com

Contactar anunciant