Conca Connectada

NECESSITATS EMPRESARIALS DURANT EL CONFINAMENT PER COVID-19

Portal destinat a la publicació d’ofertes i especialment DEMANDES de productes i serveis dins de la Conca d’Òdena amb la finalitat de promoure l’economia i l’ocupació del territori.

Publicar anunci

d’oferta o demanda

Gestionar anuncis

Cercar

CONCESIONARI OFICIAL DE VEHICLES SENSE CARNET - AIXAM

 Altres Comerços / Serveis Detall / Publicat fa 2 mesos

Coneix la amplia gamma de cotxes sense carnet Aixam al nostre concessionari a Igualada 

Múltiples models i acabats de vehicles en tota la gamma AIXAM, tria el teu cotxe  sense necessitat de treure’t el permís de conduir i GAUDEIX del company perfecte.

Amb el suport de la marca AIXAM son representants de la marca i cobrim la zona de la Catalunya Central (Anoia, Bages, Baix Penedès, )

Cotxes per joves, dissenyats per donar-te les claus per a la teva mobilitat, per la teva llibertat. Si vols tenir un cotxe als 15 anys amb el carnet de ciclomotor, aquesta és la teva marca.  Necessites informació? Conduir un cotxe sense tenir llicència de conducció? Per beneficiar-se d’un dels nostres serveis (lloguer, assistència, crèdits …)? Aconsseguir el millor preu cotxe sense carnet Igualada.

El nostre Horari:
Dilluns a Divendres     8:30 a 13:30h  i  15:00 a 20:00h
Dissabte                         9:00 a 13:00h
938 030 179  –  639 373 187
info@cotxessensecarnet.cat
  • Tipus d'anunci : Oferta
Dades de contacte

Avinguda Països Catalans 28, nau 3 08700 IgualadaIgualada,08700 Mostra el número de telèfon ***** http://www.cotxessensecarnet.cat

Contactar anunciant