Conca Connectada

NECESSITATS EMPRESARIALS DURANT EL CONFINAMENT PER COVID-19

Portal destinat a la publicació d’ofertes i especialment DEMANDES de productes i serveis dins de la Conca d’Òdena amb la finalitat de promoure l’economia i l’ocupació del territori.

Publicar anunci

d’oferta o demanda

Gestionar anuncis

Cercar

Business & Life Coaching-Acompanyament personalitzat-Intel·ligència Emocional-Programació Neuroligüística-Formació

 Assessorament i Serveis professionals / Publicat fa 2 setmanes

Life Coaching

L’impacte que produeix el Coaching és important en quant als canvis que es fomenten i produeixen en la persona. Un procés per convertir-te en la millor versió de tu mateix, proporcionant eines eficaces perquè el canvi sigui sostenible en el temps i tingui veritables conseqüències positives. És aplicable en processos emocionals, relacionals, consecució d’objectius personals i professionals, canvi d’hàbits, creences, pors i un llarg etc.

Business Coaching

Acompanyem en processos de desenvolupament i capacitació de competències, habilitats, motivació i lideratge. L’objetiu d’aquestes sessions és incentivar el canvi, optimitzar els recursos i potenciar el rendiment.

Coaching familiar

A través del Coaching Transpersonal es propicia “el donar-se compte” per poder canviar patrons de comportament tòxics o no ecològics que estan perjudicant les relacions. Donem pautes i eines per donar un impuls positiu en la resolució dels conflictes i generar un nou renaixement familiar.

Acompanyaments personalitzats

És un servei de recuperació, alineamient i equilibri personal. Aquí estan presents l’esport primari, possibles canvis d’alimentació, de creences limitants, valors, comportaments i creació de “dietes mentals i emocionals”. Sempre al ritme de la persona per a què integri  el seu procés de forma ecològica.

 

  • Tipus d'anunci : Oferta
  • Domicili : Servei a domicili disponible
Dades de contacte

Passeig Mossèn Jacint Verdaguer 120, Entresol 3 IgualadaIgualada,08700 Mostra el número de telèfon ***** http://www.rogerbascones.com

Contactar anunciant